Grote Peperstraat 15

4 prachtige luxe appartementen

€ 1.350 /maand

Kenmerken

Aanbod

Naam Oppervlakte Terras Tuin Slpk Badk Prijs Details Status Meer info

Scroll voor meer details →

Interesse in dit pand?
Contacteer ons

Omschrijving

Welkom in dit exclusief nieuwbouwproject, bestaande uit 5 luxe appartementen. Deze appartementen zijn ontworpen met een prachtige architectonische uitstraling en combineren strakke lijnen met warme tinten voor een tijdloze elegantie. Centraal maar toch rustig gelegen, op wandelafstand van de Grote Markt.

Laat je verrassen door de ruime en lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van de nieuwste apparatuur en hoogwaardige afwerking.
Het betonnen plafond geeft een ruwe uitstraling, terwijl de keuken warmte toevoegt aan de gehele ruimte.
De woonkamer staat in verbinding met het prachtige terras, hier ervaar je een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Aan de voorzijde van het appartement is een tweede terras aanwezig, ideaal om te genieten van zowel de ochtend als de avondzon. 

Er zijn twee comfortabele slaapkamers, elk voorzien van stijlvolle gordijnen. In de inkomhal zijn er ingebouwde kasten aanwezig voor al uw opbergnoden.
De luxe badkamer in spa-stijl, uitgerust met een ligbad, dubbele lavabo en een inloopdouche is perfect voor een ultiem comfort en ontspanning. Verder is er nog een berging en gastentoilet aanwezig.

De appartementen zijn volledig geschilderd, waardoor je direct kunt intrekken zonder extra werk.
Parkeren vormt geen probleem want in de huurprijs is een overdekte autostaanplaats inbegrepen alsook een privé berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. 

Ieder appartement is zeer energiezuinig dankzij de moderne warmtepomp en zonnepanelen.
De appartementen zijn onmiddellijk beschikbaar en de huurprijs is €1350 per maand + €100 provisie onkosten.

Er zijn nog 4 appartementen beschikbaar, 2 op de 1ste verdieping en 2 op de 2de verdieping. 

Bent u geïnteresseerd in een bezoek? Neem contact met ons op en ontdek de luxe en comfort van deze prachtige appartementen zelf.
Stuur een mail naar hdb@claves.be of bel: 0475/94.43.07
 

geografische ligging

Interesse in dit eigendom?